Gevonden Knuffels

De volgende knuffels zijn (mede) dankzij knuffelkwijt.com weer terug gevonden: (houdt u er rekening mee dat niet iedereen de moeite neemt om zijn knuffel als gevonden op te geven.)

Foto: Omschrijving: Merk: Soort:
Foto Eend 21feb GEVONDEN In Enschede
Wil misschien iedereen alsjeblieft mij helpen mijn kindje te zoeken en vooral vinden Hijzij zal heel verdrietig zijn zonder mij en Misschien kan hijzij niet slapen zonder mij De lieve grote mensen en het kindje dat mij gevonden hebben bij de flat naast de sportschool en action in enschede richting de stad hebben mij meegenomen opgewarmt nu wordt ik lekker gewassen en straks gedroogd zodat ik hopelijk vanavond weer bij mijn kindje kan slapen De papa of mama van mijn verdrietig kindje mogen contact opnemen
Tiamo Eend

Foto Beer sunkid
23 centimeter groot. Wie kan ik hier gelukkig mee maken? De verzendkosten zijn voor de koper.
Overig Beer

Foto Tijger esso
16 centimeter groot. De verzendkosten zijn voor de koper.
Overig Tijger

Foto knuffeldoekje schaap prenatal
gezocht knuffeldoekje schaap van de prenatal wit!
Prenatal Schaap

Foto Rood clowntje van tiamo
Rood met oranje clowntje van Tiamo
Tiamo Clown

Foto Beer
Het gaat om de donkere beer op de foto! Beertje komt of bij Babyplus of bij Prenatal vandaan en is daar ruim 8 jaar geleden gekocht. Het merk (babico) staat onderop de linker poot.
Babico Beer

Foto Olifant van Unicef
Olifantdoekje van Unicef grijs met blauw
Overig Olifant

Foto konijn
Ik zoek een reserve exemplaar van konijn. We hebben hem van mijn schoonmoeder gekregen maar zij weet niet meer waar ze hem gekocht heeft. Er zit geen merkje op, alleen een waslabel
Overig Konijn

Foto kaloo Blue konijn kwijt
Op Woensdag 17 december is mijn zoontje (16 maanden) zijn lievelingsdier knuffel verloten in het centrum van zaandam (waarschijnlijk bij de primarkt). Het is een konijnen doekje van kaloo.
Kaloo Konijn

Foto Beertje gezocht
Lievelingsknuffel is kwijt! Een afgeknuffeld beertje met kapotte oortjes en lichtblauwe kleertjes aan (kleertjes zitten vast aan knuffeltje). Waarschijnlijk verloren in of bij Tuincentrum Borghuis in Denekamp.
Kaloo Beer