Gevonden Knuffels

De volgende knuffels zijn (mede) dankzij knuffelkwijt.com weer terug gevonden: (houdt u er rekening mee dat niet iedereen de moeite neemt om zijn knuffel als gevonden op te geven.)

Foto: Omschrijving: Merk: Soort:
Foto Roze knuffeldoek Konijn - Kathe Kruse
Knuffeldoek van roze badstof buitenkant en licht roze bloemetjes stof binnenkant. Langs de randen verschillende kleuren lusjes met een wit konijnen koppie. Van het merk Kathe Kruse. 27 augustus verloren in binnenstad Delft.
Overig Konijn

Foto Tiamo olifantje badstof half geel half groen
Klein olifantje, lijfje van witte badstof. Hal f geel half groen. G EVONDEN! Dankjewel lie ve Gery. Na maar een p aar maanden op knuffelk wijt, heb ik deze knuff el teruggevonden.
Overig Olifant

Foto Knuffel konijn of Haas
Er is nu volgens mij een klein kindje heel erg verdrietig omdat hij of zij haar favoriete knuffel konijn kwijt is.... Gevonden aan het begin van de Loenermark naast het fietspad een heerlijk knuffel konijn met de naam Jens in het oor, in het andere oor staat zo het lijkt een datum, maar die is niet meer goed leesbaar. Wie weet welk kindje zijn of haar knuffel kwijt is? In Amsterdam Noord.
Overig Konijn

Foto Konijn verloren in Hellevoetsluis
Wit Prenatal konijn
Prenatal Konijn

Foto Blauw beertje Nestle
Help we zoeken knuffel van mn dochter. Verloren in Monkey Town Bussum.
Overig Beer

Foto Knuffel vis gezocht
Wij zijn de knuffel vis van school kwijt. We zijn de knuffel kwijt geraakt bij Dirk in Almere Stad. Wie o wie heeft het gevonden.
Overig vis

Foto Geel harig popje
Popje met gele haren en roze jurk met klaver gezocht. Het is het lievelingspopje van mn 1 jarige dochter en zonder gaat ze niet meer slapen. Ben dus op zoek naar een reserve exemplaar.
Overig Pop

Foto GEZOCHT ten einde raad
ik heb echt al over de 3000 foto advertentie en facebook berichten doorgezocht en nog steeds geen succes der zit een belletje in wie help ons zoontje aan deze knuffel heb via iemand van fb begrepen dat het van babyclub was en ooit bij de c&a verkocht werd we hebben hem in een grote pakket knuffel gekocht via markplaats dus of dit klopt weten we helaas niet
Overig Beer

Foto Gezocht: Happy horse MUIS dust Mugsy
Jesse is in het Plaswijckpark in Rotterdam op 15 april jl.zijn grote vriend MUIS kwijtgeraakt. We zijn dringend op zoek naar een vervanger. Wie kan helpen? Het gaat om de grijze muis met blauwe neus uit 2007 van Happy Horse. Mugsy dust is officiele naam.
Happy Horse Muis

Foto GEZOCHT
Ik weet het merk niet en ook niet waar hij gekocht is, want het was een cadeau en was al 2de hands, dus ook al een oudere beer. hij had korrels in zijn kontje, en zwabber armen en benen, en plastic ogen
Overig Beer