Gevonden Knuffels

De volgende knuffels zijn (mede) dankzij knuffelkwijt.com weer terug gevonden: (houdt u er rekening mee dat niet iedereen de moeite neemt om zijn knuffel als gevonden op te geven.)

Foto: Omschrijving: Merk: Soort:
Foto IJsbeer gezocht
Verloren 29 okt. in Amsterdam (in de omgeving van Ceintuurbaan en Cornelis Troostplein). Wie helpt ons... hij is namelijk soort van Antiek (dus nergens meer te vinden).
Overig Anders

Foto Knorrie knuffeldoek
Roze knuffeldoek met ge kleurde randjes en in h et midden kop van knorr ie. Komt bij C&A vandaa n. Vrijdagmiddag 24 ok t bij het zwembad van L isse kwijtgeraakt.
Disney Varken

Foto Gezocht varken van Sigikid
Ik ben voor mijn dochter op zoek naar Varkentje. Varkentje is in uitgestrekte toestand ongeveer 25 cm lang maar hij oogt veel kleiner omdat hij altijd dubbelgevouwen zit. Hij is roze, van het merk Sigikid. Dit staat duidelijk op het labeltje. Wie heeft varkentje nog ergens liggen en wil hem wel aan ons verkopen? Bedankt alvast!
Overig Anders

Foto knuffel schaap Bijenkorf
Ik ben al enige tijd naarstig op zoek naar reserve exemplaar van een knuffel schaap van Bijenkorf eigen merk. Het schaap is ca. 25 cm groot of hoog en ca. 20 cm dik. Ik heb stad en land afgezocht naar dit schaap, maar zonder resultaat. Schaap is echt ALLES voor mijn zoontje en ik ben dan ook als de dood dat er iets mee gebeurd. Ik zou dan ook dolgraag een reserve exemplaar vinden.
Overig Schaap

Foto Help, Aai is kwijt!
Op 17 september is onze dochter van 2,5 haar knuffel verloren. Waarschijnlijk is hui uit haar armen gevallen toen ze in de wagen in slaap was gevallen in Wormerveer, ergens in de omgeving Marktplein, Marktstraat en Steijnstraat. Wie heeft hem gevonden???
Hond

Foto gezocht knuffel konijn, verloren in Hillegom
Onze dochter is woensdag 17 september haar knuffel konijn (kleedje) verloren in Hillegom of mogelijk Beinsdorp. Heeft u deze knuffel gevonden, dan maakt u iemand erg blij!
Disney Konijn

Foto happy horse muis milo 5028
help gezocht lievelings knuffel! knuffeldoekje van merk happy horse muis milo
Happy Horse Muis

Foto Aapje kwijt!
Zaterdag 30 augustus 2014 is mijn dochter van 2 haar knuffelaapje verloren onder de Bastiaansbrug in Delft, aan het begin van de Nieuwelaan. Hij is chocoladebruin, heeft lange, dunne armen en poten en lichtbruine handjes en voetjes. Op zijn borst is de naam Joe geborduurd. Hij wordt erg gemist!
Overig Anders

Foto groen rupsdoekje van tendertoys
nieuw knuffeldoekje
Overig Anders

Foto knuffeldoek harlekijn van C&A
nieuw knuffeldoekje
Overig Clown