Gevonden Knuffels

De volgende knuffels zijn (mede) dankzij knuffelkwijt.com weer terug gevonden: (houdt u er rekening mee dat niet iedereen de moeite neemt om zijn knuffel als gevonden op te geven.)

Foto: Omschrijving: Merk: Soort:
Foto Geel harig popje
Popje met gele haren en roze jurk met klaver gezocht. Het is het lievelingspopje van mn 1 jarige dochter en zonder gaat ze niet meer slapen. Ben dus op zoek naar een reserve exemplaar.
Overig Pop

Foto GEZOCHT ten einde raad
ik heb echt al over de 3000 foto advertentie en facebook berichten doorgezocht en nog steeds geen succes der zit een belletje in wie help ons zoontje aan deze knuffel heb via iemand van fb begrepen dat het van babyclub was en ooit bij de c&a verkocht werd we hebben hem in een grote pakket knuffel gekocht via markplaats dus of dit klopt weten we helaas niet
Overig Beer

Foto Gezocht: Happy horse MUIS dust Mugsy
Jesse is in het Plaswijckpark in Rotterdam op 15 april jl.zijn grote vriend MUIS kwijtgeraakt. We zijn dringend op zoek naar een vervanger. Wie kan helpen? Het gaat om de grijze muis met blauwe neus uit 2007 van Happy Horse. Mugsy dust is officiele naam.
Happy Horse Muis

Foto GEZOCHT
Ik weet het merk niet en ook niet waar hij gekocht is, want het was een cadeau en was al 2de hands, dus ook al een oudere beer. hij had korrels in zijn kontje, en zwabber armen en benen, en plastic ogen
Overig Beer

Foto aangeboden nutricia knuffeldoekje
ik heb een knuffeldoekje van nutricia over kan ik eriemand blij mee maken
Overig Beer

Foto aangeboden rood poppetje (gereserveerd)
ik heb een rood poppetje over. kan ik er iemand blij mee maken
Overig Anders

Foto Gezocht Prenatal Konijn
Ik ben op zoek naar een etra eemplaar van mijn dochters favoriet knuffel. Helaas is hij niet meer te verkrijgen in de winkel. heeft iemand dit konijn nog liggen?
Prenatal Konijn

Foto aangeboden bonbebe knuffeldoekje
ik heb een bonbebe knuffeldoekje over. kan ik er iemand blij mee maken?
Overig Konijn

Foto Aap kwijt
Verloren in Zutphen op 27 maart 2015. Aap lolly gagz. Beetje versleten neus en draag een tule paarse strik om nek met elastiekje
Overig Aap

Foto Konijn
Vanmorgen is onze tweejarige dochter Nina haar knuffel konijntje verloren uit haar driewieler op de Jan Eef. Dit konijntje (zie foto) is haar alles. We hebben nog de route (tussen Marco Polostraat en Bar Spek) terug naar huis terug gelopen en zijn alle tussenliggende winkels ingeweest om na te vragen, maar helaas heeft niemand iets gevonden. Hopelijk helpt deze oproep. Het konijntje is van het merk Bukowski, zo kleine 20 cm groot en grijs van kleur. Heb je deze toevallig zien liggen en ergens achter gelaten, zou je dit s.v.p. willen laten weten? Het delen van de oproep wordt gewaardeerd! Alvast heel erg bedankt!
Overig Konijn