Gevonden Knuffels

De volgende knuffels zijn (mede) dankzij knuffelkwijt.com weer terug gevonden: (houdt u er rekening mee dat niet iedereen de moeite neemt om zijn knuffel als gevonden op te geven.)

Foto: Omschrijving: Merk: Soort:
Foto kaloo Blue konijn kwijt
Op Woensdag 17 december is mijn zoontje (16 maanden) zijn lievelingsdier knuffel verloten in het centrum van zaandam (waarschijnlijk bij de primarkt). Het is een konijnen doekje van kaloo.
Kaloo Konijn

Foto Beertje gezocht
Lievelingsknuffel is kwijt! Een afgeknuffeld beertje met kapotte oortjes en lichtblauwe kleertjes aan (kleertjes zitten vast aan knuffeltje). Waarschijnlijk verloren in of bij Tuincentrum Borghuis in Denekamp.
Kaloo Beer

Foto Koe knuffel
De koe is 22 cm groot. De verzendkosten zijn voor de koper.
Overig Koe

Foto Witte hond knuffel husky
18 cm hoog. Van kop tot staart 24 cm. De verzendkosten zijn voor de koper
Overig Hond

Foto Knuffel Hond
24 centimeter hoog. De verzendkosten zijn voor de koper.
Overig Hond

Foto Paard
17 centimeter hoog. De verzendkosten zijn voor de koper.
Overig Paard

Foto Haas of konijn gevonden in Zeist
Haasje, bruin, lange oren, toddeltje gevonden bij de maanschapen of geiten in het bos in Zeist.
Overig Konijn

Foto IJsbeer gezocht
Verloren 29 okt. in Amsterdam (in de omgeving van Ceintuurbaan en Cornelis Troostplein). Wie helpt ons... hij is namelijk soort van Antiek (dus nergens meer te vinden).
Overig Anders

Foto Knorrie knuffeldoek
Roze knuffeldoek met ge kleurde randjes en in h et midden kop van knorr ie. Komt bij C&A vandaa n. Vrijdagmiddag 24 ok t bij het zwembad van L isse kwijtgeraakt.
Disney Varken

Foto Gezocht varken van Sigikid
Ik ben voor mijn dochter op zoek naar Varkentje. Varkentje is in uitgestrekte toestand ongeveer 25 cm lang maar hij oogt veel kleiner omdat hij altijd dubbelgevouwen zit. Hij is roze, van het merk Sigikid. Dit staat duidelijk op het labeltje. Wie heeft varkentje nog ergens liggen en wil hem wel aan ons verkopen? Bedankt alvast!
Overig Anders